DAE CQB Club

Dé Airsoftvereniging van Nederland!

De DAE CQB Club is een officiëel KvK geregistreerde vereniging en daarbij dus alle voordelen hiervan. Inmiddels heeft de club over de 250 leden met allemaal hun eigen kennis en kunde van de Airsoftsport.


Maar welke voordelen halen leden nu eigenlijk uit de Club en wat voor zin heeft het om lid te worden? Hieronder zetten we al deze voordelen voor je op een rij.

€ 10,- Per maand Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Club kost je maar 10 euro per maand! Dit is al een laag bedrag, maar we geven je er zeker een hoop voor terug.... We promise!

Korting bij Steve's Outdoor

Steve's Outdoor is DE plek om jouw Airsoftmaterialen te bestellen. Omdat deze bij Delta Airsoft In-House zit, krijg je direct 20% korting op alle verbruiks artikelen zoals Gas en BB's en kun je al je overige benodigdheden met aantrekkelijke kortingen daar bestellen.

Saturdaynight Clubnight

Elke eerste zaterdagavond van de maand organiseren we een Clubnight met een lekkere BBQ. Er wordt wat gespeeld, maar ook veel gesproken over alles wat Airsoft aangaat onder het genot van een hapje en een drankje.

Rustende leden

Heb je een partner die niet Airsoft, maar ook soms aan wil schuiven? Geen punt! Als rustend lid betaal je veel minder, maar geniet je wel van een aantal voordelen die we als club hebben.

Kosteloos Skirmen

Elke woensdag avond en donderdag avond is het Clubavond, waar je zonder extra kosten kan komen skirmen bij Delta Airsoft Events. Zowel de woensdag als de donderdag is het ook mogelijk om als niet lid te komen proeven van de Club.

Divisies

We bieden ieder wat wils in de Club! We hebben een Speedsoft Divisie, Milsim Divisie en CQB Divisie binnen de Club. En als we iets niet hebben, dan bieden we daar gewoon de ruimte voor! Zo simpel is het bij ons.

Uitjes

Als het even kan dan gaan we de hort op! Dit doen we door andere velden af te huren in binnen en buitenland waar we met de Club een dag of avond spelen en zo een beetje de diversiteit te behouden.

Club Patch

Speciaal voor Clubleden hebben wij een exclusieve Clubpatch ontworpen en laten maken. Deze patch krijg je bij je lidmaatschap in bruikleen en kan je zeker met trots dragen!

Korting op Skirms

Kan je doordeweeks niet, of krijg je geen genoeg van het Skirmen? Dan krijg je ook nog eens 15% korting op ALLE skirms die Delta Airsoft Events organiseert op andere dagen

Clubkampioenschappen

Binnen de Club organiseren we toernooien waar je aan deel kan nemen. Dit zijn onder andere individuele toernooien alswel teamtoernooien. Tijdens deze toernooien zijn zeer leuke prijzen verbonden.

Feestavond

Één keer per jaar organiseren we voor alle leden een feestavond. Waarom? Gewoon omdat het kan en omdat het verenigingsverband heel sterk is!

Uniformiteit

De CQB Club heeft zelfs in de huiskleuren en Clubtenue die gedragen kan worden als je thuis of uit speelt. Het is niet verplicht natuurlijk om deze aan te schaffen, maar zeg nou zelf..... Het ziet er wel heel gaaf uit!